Ukjent, men besøkt

Glotjernskollen øst for store Gørja er ikke så kjent blant folk flest, men kjentmannsposten som kom opp for tre år siden har satt sine spor: Nå går det en tydelig sti over toppartiet. Kollen kan bestiges fra flere kanter og byr på fin utsikt, her mot Gørja og Helgeren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

13 Aug 2009

Ettermiddagsbyger på gang

Av Nina Didriksen

Det pøsregner over Aklangsbrenna. Det er et fascinerende syn å stå på en topp og se på vekslende vær over Marka. Denne dagen var det regn og sol om hverandre. Her sees også Katnosa til høyre og Spålselva i forgrunnen. Til slutt traff regnværet fotografen...

13 Aug 2009

Ikke særlig folksomt

Av Nina Didriksen

En tydelig sti viser at folk besøker nordre Branntjern jevnlig, men allfarvei kan det ikke kalles. Dette er en liten idyll sør for Branntjernhøgdene, øst for Katnosa, med fine leirmuligheter. Det går en slags sti eller et gammelt hogstmaskinspor inn fra veien ved Leveringsvika.

13 Aug 2009

Det var en gang et trig.merke

Av Nina Didriksen

I dag bare rester igjen av trekonstruksjonen, her, som på så mange andre topper rundt om i Marka. Denne toppen ligger nord for Katnosa og i tillegg til trig.punktet er det et grensemerke for Spålen-Katnosa naturreservat her. Vi møtte to elger på vei hit, men folk er det derimot mindre av.