Askevann

Askevann ligger i Østmarka ved foten av Spinneren og beste adkomst er fra Sandbakken parkeringsplass. Her er mange fine badeplasser. Den nye sykkelveien fra Grønnmo-Sandbakken er planlagt forbi Askevann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Mai 2009

Møte med en veteran

Av Jon Erik Jacobsen

Med milsluker og markafotograf Lise Henriksen som los gikk turen fra Blylaget til Drøbak, en "missing link" på kyststien. På gården Glenne fikk vi et hyggelig møte med en usedvanlig trivelig fyr, som ga oss gode råd om turen videre. Frogn-bonden Hans Petter Glenne, 85 år, har vært en av landets mestvinnende turskiløpere i sin klasse gjennom mange, mange år. Han gikk for Drøbak/Frogn, og var umulig å slå.

29 Mai 2009

Øvre Blanksjø

Av Tom Stensaker

Øvre Blanksjø er en bortgjemt idyll og ligger nord for Nedre Blanksjø og Ankerveien. Her under et tre ved bålplassen og den store stenen ligger det en notisbok hvor du kan skrive om dine opplevelser og lese andres.

28 Mai 2009

Siste snerest ved Tryvannstårnet

Av Erik Unneberg

Godt forsommervær har gjort sitt til at den aller siste sneen er i ferd med å forsvinne. I alpinanlegget på Tryvann ved Tryvannstårnet er det imidlertid igjen noen fonner som minner oss på at det ikke er lenge siden mesteparten av sneen forsvant for sesongen.