Møte med en veteran

Med milsluker og markafotograf Lise Henriksen som los gikk turen fra Blylaget til Drøbak, en "missing link" på kyststien. På gården Glenne fikk vi et hyggelig møte med en usedvanlig trivelig fyr, som ga oss gode råd om turen videre. Frogn-bonden Hans Petter Glenne, 85 år, har vært en av landets mestvinnende turskiløpere i sin klasse gjennom mange, mange år. Han gikk for Drøbak/Frogn, og var umulig å slå.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

29 Mai 2009

Øvre Blanksjø

Av Tom Stensaker

Øvre Blanksjø er en bortgjemt idyll og ligger nord for Nedre Blanksjø og Ankerveien. Her under et tre ved bålplassen og den store stenen ligger det en notisbok hvor du kan skrive om dine opplevelser og lese andres.

28 Mai 2009

Siste snerest ved Tryvannstårnet

Av Erik Unneberg

Godt forsommervær har gjort sitt til at den aller siste sneen er i ferd med å forsvinne. I alpinanlegget på Tryvann ved Tryvannstårnet er det imidlertid igjen noen fonner som minner oss på at det ikke er lenge siden mesteparten av sneen forsvant for sesongen.

15 Mai 2009

Intet i veien med Holoaseters beliggenhet

Av Erik Unneberg

Holoaseter ligger vestvendt på østsiden av Skarvvann. Den gode beliggenheten sees tydelig når man har fugleperspektiv på landskapet. Men hvor er bildet tatt fra? Klikk på "Kart", så får du vite det!