Usikker bro over Lille Hvitsteinvann

Nå er bekker, myrer og små vann i full oppløsning i Bærumsmarka. Det spørs om noen vil ta sjansen på det som er igjen av skiløype over Lille Hvitsteinvann resten av sesongen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Apr 2009

Mot vår ved Blekketjern

Av Erik Unneberg |

Prepareringen er slutt for i år i Bærumsmarka, men fortsatt er det mulig å gå på ski i deler av løypenettet. Her oppe ved Blekketjern, like innunder Tjæregrashøgda, gikk dette fint i dag, selv om bildet viser at det går mot vår også her.

23 Apr 2009

Milsluker-Nina på vårtur

Av Erik Unneberg |

Nina Didriksen går mye på ski, og hun lot ikke sjansen gå fra seg da det var skiføre på Abborvannsveien i dag. Bildet er tatt ved Triungsvann, hvor det nå nærmer seg seks måneder siden skiføret kom, se bilde nr. 9508. Her skal ingen klage over kort sesong!

23 Apr 2009

Vårlig milslukertreff

Av Nina Didriksen |

Når våren "tar" skiføret blir det hyppigere treff blant de absolutte skientusiastene, fordi det bare er noen få steder en kan lufte skiene. Denne torsdagen i slutten av april møtte undertegnede "kollega" Erik Unneberg ved Triungsvann, som alltid full av fotoutstyr og -råd. Han hadde syklet 3,9 km fra Fossum før han kunne ta på seg skiene, mens det var 1 km på grusvei fra mitt startsted Årnes p-plass.