Første sommertidskveld ved Madserud

I dag var det første dagen med sommertid, og plutselig fikk vi en time ekstra på kvelden til å gå på ski. I alle fall føltes det slik. Bildet er tatt ved Madserud, ved løypen mellom Haga og Nygård. Det er ikke vanlig at man kan gå på ski under flotte forhold så langt ut på våren her, men denne vinteren har gitt oss i bøtter og spann med skiføre. Julaften 2005 var det for øvrig en brann ved Madserud, og hovedhuset gikk med i den. Siden det har plassen ligget øde.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Mar 2009

Fortsatt mye sne ved Elgheim

Av Erik Unneberg

Det minker på sneen på taket på Elgheim, men fortsatt er det mye sne i dette området av Bærumsmarka, mellom Haslumseter og Tjæregrashøgda. Fotografen vasset i 20 cm nysne her i dag.

28 Mar 2009

I scooterspor inn på Trehørningen

Av Erik Unneberg

Etter en lang ferd gjennom Nordmarka kom vi etter hvert frem til Trehørningen, hvor flotte scooterspor møtte oss i nordenden her ved Trehørningsrumpa.

28 Mar 2009

Utsikt mot nordøst fra Daltjuvmana

Av Erik Unneberg

De flotte furutrærne på Daltjuvmana har fin utsikt mot nord og øst. I dag lot slo vi oss sammen med dem og fikk oppleve det samme synsinntrykket. Noen grantrær skjermer utsikten litt, men vi ser i alle fall Harestuvannet litt til venstre for midten av bildet, mens Store Skillingen sees foran denne. (Dette bildet er satt sammen av tre bilder)