Gode forhold mellom By og Helårsløypen

Etter mange mil på godt klisterføre på Krokskogen var det godt å nå tilbake til By i ettermiddagslyset. Bildet ble tatt i det fotografen vendte seg om og skuet mot Solkollen. Traseen vi ser på bildet er svært populær, all den stund den bringer ivrige skiløpere fra By til Helårsløypen langs Lomma mot Tverrelva.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Mar 2009

Løypeskiltet ved Lille Gyrihaugtjern

Av Erik Unneberg

Det er alltid godt å komme til dette løypeskiltet på Lille Gyrihaugtjern og registrere at det bare er 0,5 km igjen til toppen – Gyrihaugen. I dag var det godt klisterføre i dette området, og skiene var perfekte.

19 Mar 2009

Nytt perspektiv

Av Nina Didriksen

Slik har du kanskje ikke sett Hakloa før? Bildet er tatt fra Barlindhøgda, som ligger mellom Helgeren og Hakloa. Vi ser ned på øya midt i sjøen, og midt i bildet ser vi bygningene på Vest-Hakloa med Sandungen i bakgrunnen. Nå er det fine forhold for toppturer, skaren bærer, og hva med å bruke en dag til å gå rekka Storhaugen-Lønlihøgda-Barlindhøgda-Hakloamana? Et fint startpunkt for oppturen er hogstfeltet på vestsiden av Trehørningen.

19 Mar 2009

Lønlihøgda

Av Nina Didriksen

På åsrekka mellom Helgeren og Hakkloa ligger blant annet Lønlihøgda, litt mer ukjent enn Barlindhøgda og Hakklomana. I disse dager er det flott å gå åsen på langs på ski. Et fint sted å gå opp er i hogstfeltet på vestsiden av Trehørningen.