Tappenbergvann mot Falkehøgda

Fra Losby eller Vangen, eller fra Flateby i Enebakk for den del, er turen fra vann til vann gjennom Østmarka naturreservat en av de virkelig flotte naturopplevelser i Østmarka. Spesielt nå på vårvinteren, med sola i fjeset. Ved Tappenbergvann fornemmer man villmarkssuset.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Mar 2009

Påskevær på Mosjøen

Av Lise Henriksen

I Østmarka er det spesielt fint å følge vannene på senvinteren, som nå. Selv om løypene er blitt nokså isete, så kan man slikke sol så det monner. Nok snø er det overalt, og typisk blandingsføre/klisterføre. Løypene i Østmarka holder ikke samme standard som bla. i Nordmarka, mht. preparering og vedlikehold. Dette gjelder særlig scooterløypene, som for en stor del utgjør nervene i Østmarkas løypenett, og som dekker mange av de fineste områdene. For nettopp i Østmarka kreves det hyppig preparering når temperaturforholdene veksler fra varmegrader om dagen og kulde om natta, slik det ofte gjør.

16 Mar 2009

Løyper forbi Linnerud

Av Erik Unneberg

Til tross for tungt føre i dag var det flotte løyper forbi Linnerud. Og utsikten herfra var upåklagelig i ettermiddag.

16 Mar 2009

Ettermiddag ved Linnerud

Av Erik Unneberg

Snaut 4 km etter at vi forlot Bukkhalsen åpnet landskapet seg, og vi var fremme ved Linnerud til akkompagnement av bjeffende hunder.