Gjerdet har tapt ved Bønnerudtjern

Grenadertraseen mellom Kleivstua og Løvlia går over Bønnerudtjern. Det er mye sne her nå, og gjerdet på bildet må nok vente en stund før det kan tjene sin funksjon.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Mar 2009

Kort vei til Steinsfjorden

Av Erik Unneberg

En av de flotteste skiløypene på Krokskogen er løypen mellom Kleivstua og Skardtjern. Den går langt oppe i den nordvestre delen av Marka, parallelt med Steinsfjorden, som bare er en drøy kilometer unna i luftlinje. Bildet er tatt på et sted mellom Kleivstua og Retthelltjern. Klikk på "Vis på kart", så ser du det! Dette stykket av traseen var ikke preparert etter siste snefall, men det gikk fint å ta seg frem i terrenget likevel. Men som regel er det nok best å følge Grenadertraseen frem til Retthelltjern før man fortsetter den videre ferden på randen av Krokskogen.

14 Mar 2009

Fine spor ved Vintermyrene

Av Erik Unneberg

Går man skiløypen mellom Stein gård og Burud, kommer man først til Vintermyrene, som ligger midtveis mellom Stein gård og Fiskelaustjern. Det var flott preparering av traseen over her i dag. .

14 Mar 2009

Skiløypen forbi Skriverberget

Av Erik Unneberg

På vei opp fra Nygård til løypen mellom Stein og Burud kommer man forbi Skriverberget. Dette stedet er nok mest interessant i sommersesongen for mange, for da ser man selve berget med alle inskripsjonene.