På vei til Gjøvik

I disse dager er det mange som går strekket Gjøvik-Lygna i en eller annen retning. Denne gjengen på 11 personer er på vei til Gjøvik for å gå Hunndalen-Lygna, ca 58 km

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Feb 2009

Blant de høyeste toppene i Marka

Av Erik Unneberg

I det Ballangrudsæterhøgda (679 m.o.h.) var passert åpnet landskapet seg, og to av Markas høyeste topper dukket opp. Helgehaugen (til venstre) og Lamannshaugen (midt i bildet) rager begge over 700 m.o.h. Til høyre i bildet (rett vest) ser vi Norefjell.

28 Feb 2009

Mylla en vakker vinterdag

Av Erik Unneberg

Fra løypen mellom Trantjern og Vestenden har man god oversikt over Mylla fra vest på en så fin dag som det var i dag. Mange skiløpere benyttet seg av de kilometerlange sporene på vannet – helt fri for bakker!

01 Mar 2009

Glad gjeng arrangerer Vinterdilten

Av Lise Henriksen

Ragnhild og Leif Hval (tv.) og Edit Haug, alle fra Skiforeningens lokalutvalg i Enebakk, stilte som vanlig på post denne fine skisøndagen - ved Østre Morttjern like ved Streifinn ved Flateby. Her var innkomst for "Vinterdilten", turen på 19 km, fra Drivplassen i Ytre Enebakk, i flotte, maskinkjørte løyper over Ekebergdalen, Porsstranddammen og Breimåsan. Alle som fullfører får diplom. Sjelden har vel disse løypene vært finere enn denne snørike vinteren 2009.