Skimuseet og Hopptårnet

Utleie av lokale

Du har mange muligheter dersom du ønsker å leie lokaler hos oss i Holmenkollen. Ta med dine ansatte eller venner på en opplevelse utenom det vanlige!

I Holmenkollen befinner du deg på en arena med lange skihistoriske tradisjoner som vil gi en unik ramme for ditt arrangement. Og bedre utsikt enn fra hopptårnet eller VIP-losjen skal du lete lenge etter!

I tilknytning til Skimuseet og på Holmenkollen arena finner du lokaler til de fleste anledninger, både små og store fester, møter og andre arrangementer.

Ta med dine ansatte eller venner på en opplevelse utenom det vanlige, i uformelle omgivelser. Kombiner gjerne leie av lokale med en omvisning i Skimuseet eller en morsom aktivitet

Leie av hopptårnet

Hopptårnet er kanskje ett av Oslos flotteste utsiktspunkt, men er også et unikt lokale for en middag eller samling av gode kollegaer.

Les mer

Leie Skimuseet

Skimuseet rommer over 4000 år med skihistorie og er en av Norges mest besøkte turistattraksjoner. Lokalet kan leies eksklusivt etter åpningstid.

Les mer

Auditoriet

Auditoriet ligger i Skimuseet og har sitteplass til 70 personer.

Les mer

VIP-losjen hopp

VIP-losjen hopp ligger rett på siden av hoppbakken og har fantastisk utsikt over Oslo by og Holmenkollen Nasjonalanlegg.

Les mer

Pressesenteret

Pressesenteret er et egnet sted for større selskaper som blant annet foredrag, bryllup eller firmafester.

Les mer

VIP-losjen langrenn

VIP-losjen ligger i tribunen i Holmenkollens langrennsarena. Den har terrasse og flott utsikt over stadion.

Les mer

Lavvo

Genuint, uhøytidelig og koselig lokale for sosiale sammenkomster.

Les mer

Samarbeidspartnere