Sist oppdatert: 19.01.2019 11:46

Bilde nr 30523 fra bildearkivet - Merking av skiløype på Langvannet, foto: Sindre Morstad

Løypekart med preppestatus - oppdatert hele døgnet

Skedsmo og Gjerdrum
718 Breidmåsan - Ringdalsveien P Ferdig preparert i dag Klassisk og fristil1.5 km
714 Høgsmåsan - Ringdalshytta Ferdig preparert i dag Klassisk og fristil1.8 km
717 Ringdalshytta - Breidmåsan (på veien) Ferdig preparert i dag Klassisk og fristil3.1 km
723 Ringdalshytta - Busterudvangen Ferdig preparert i dag Klassisk4.3 km
1323 Skistadion Tæruddalen Ferdig preparert i dag Klassisk og fristil1.4 km
654 Tæruddalen - Høgsmåsan Ferdig preparert i dag Klassisk og fristil2.4 km
729 Breidmåsan - Busterudvangen Ikke preparert Klassisk2.0 km
719 Ringdalshytta - Jordmyrane - Breidmåsan Ikke preparert Klassisk3.2 km
20©18 Skiforeningen. Løypestatusen på denne siden er hentet fra Skiforeningens føremelding, og oppdateres fortløpende. Føremeldingen er en del av Markadatabasen, som inneholder informasjon om steder, løyper, sykkelruter og stuer etc i Oslomarka, Nesodden, Hurummarka, Mossemarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Eidsvoll og Hurdal. Er du interessert i å vise føremelding eller annen informasjon fra Markadatabasen på dine egne nettsider, kan du kontakte Skiforeningen.