#2: Løvlia

Moh.: 563 m

Oppslagstavle

Løvlia - uten signaturtreet

Ingen åpningstider registrert for i dag.

Vi har besluttet å stenge Løvlia i solidaritet med resten av samfunnet for hindre spredning av koronaviruset. Vi vil holde stengt i første omgang i to uker, slik myndighetene har pålagt andre instanser. Her ville det ha blitt svært vanskelig å overholde påbudet om en meters avstand samt samtidig håndtere mange mennesker samlet på ett sted, og ha kø ved utsalgsdisken hvor vi jo serverer boller og vafler som en slags buffe. Buffe-servering er en av restriksjonene, bl.a. Velkommen tilbake seinere!

• Bestyrere/hytteverter: Anne-Gro Holm og Tore Gjendemsjø
  • Adresse: Løvlia Skistue, Vegårdsfjerdingen, 3512 Hønefoss
  • E-post: lovlia@skiforeningen.no
  • Telefon: 934 28 432
  • Servering
  • Overnatting

Oversiktskart - Løvlia

Beskrivelse

Løvlia er Skiforeningens stue nordvest på Krokskogen, og ligger vakkert til i flott turterreng ca. en times kjøring fra Oslo mot Hønefoss.

Løvlia har 63 sengeplasser fordelt på koselige 2-4 - og 6-manns rom. Med sin beliggenhet midt i turterrenget er den et utmerket overnattings- og feriested. Stua egner seg meget godt for for kurs og konferanser, firmaer, treningssamlinger, som leirskole for skoleklasser, bryllup og andre selskaper. Det er mulig å kjøre frem til stua med bil/buss. Ta kontakt for tilbud og reservasjon.

Løvlia har også varmestue sydøst på tunet med selvbetjent salg av enkelte kioskvarer samt drikke (kun mynter).

Ankomst

Ta av til høyre mot Åsa ved Sundvollen. Det er helårsvei frem til stua, NB.siste 5 km er bomvei som kan benyttes av overnattingsgjester. man kan kjøre helt frem med bil/eller buss.

Edit

Løyper, ruter og turer tilknyttet Løvlia