Føremelding for Kjekstadmarka

Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Siste føremelding

2017-03-30 08:01:21

Eidjordet: Skiforeningen 30/3 kl. 06:34: Det er i dag +2 grader og overskyet vær. Det er meldt regn utover dagen så vi avventer med preparering til i ettermiddag, da det er flere klubber som har felles treninger enda.

Spikkestad: Skiforeningen 30/3 kl. 06:34: Løypekjøringen i Elvelia er over for denne sesongen med mindre det kommer mere snø. I resten av Marka er det førefall.

Finnemarka: Følg med på www.lier-ski.com for detaljert informasjon om forholdene i løypene og bilder fra webkamera. Merk at websiden krever installasjon av Silverlight plugin i nettleseren.

NB. Klubbene i Lier har trening i kunstsnøanlegget ved Martinsløkka tirsdager og torsdager kl. 18 - 19.30. Andre klubber og skiløpere oppfordres til å unngå disse tidene hvis de skal trene i anlegget.

Bilder fra Kjekstadmarka

Stor aktivitet på Gullhella
(Foto: Erik Unneberg, 08.01.2017)
Stor aktivitet på Gullhella