I Markadatabasen finner du informasjon om en rekke stuer og hytter. Du kan bl.a. se hvor de ligger, hvordan du kommer deg dit, og når de har åpent. Åpningstidene finner du på denne siden.

Søk etter stuer
Vis stue nummer

Krokskogen

Området er mer enn noen andre det vi forbinder med seterdrift og finneinnvandring i Marka, og det er tallrike minner å oppsøke fra disse periodene.

Området er et eldorado for skigåing med en stor del åpne partier og myrstrekninger, nesten fjelliknende enkelte steder. Skiforeningens storstue Løvlia ligger sentralt til nord i området, og kan ta i mot overnatting året rundt.

Gode utgangspunkter for turer er for eksempel Skansebakken, By i Lommedalen, Sollihøgda, Sundvollen, Damtjern og Ringkollen.

Les mer om Markadatabasen.

Stuer og hytter - Krokskogen
Nr Navn Org Bilder Moh.
Damtjern med omegn
2 Løvlia Skiforeningen 563
Sollihøgda
Sollihøgda er et glimrende utgangspunkt for turer sydover i Vestmarka eller nordover på Krokskogen. Det er en liten P-plass rett ved E16 som passer hvis man skal inn i Vestmarka. For turer innover på Krokskogen passer det å parkere ved Høymyr, 1km nordover fra Sollihøgda.
30 Sørsetra Diverse 420
42 Mustadkroken DNT 365