Snippen - Jellumsetra - Gammelvangsmyra

Løype 1019 Snippen Gammelvangsmyra Område Eidsvoll - Nes
Lengde 2.7 km Normal preppetype Scooterkjørt Siste preppetype Scooterkjørt
Preppestatus Ikke preparert Sist preparert 03.03.2014 Siste føremelding 22.12.2014 17:00
Prepareres av Halmsås & omegn skilag [ Info ]
Alle løyper i Eidsvoll - Nes

21.12.14: Mandag 22. desember mellom kl. 16 og 18 flyttes Markadatabasen med alle underliggende tjenester fra et driftsmijø til et annet. Alle tjenester vil enten være utilgjengelig eller ustabile i denne perioden, f.eks. føremelding og turplanlegger.

Eventuelle spørsmål kan rettes til marka@skiforeningen.no.

Oversiktskart

Klikk "Vis stort kart" for å se stort kart.

Beskrivelse

Løypa går på skogsbilvei fra løypekrysset ved Snippen, passerer Jellumsetra etter 600 meter og følger etter 1,7 km traktorvei/skogsterreng fram til løypekrysset på Gammelvangsmyra.

Løypa stiger innpå 100 meter opp til Gammelvangsmyra og dette er fordelt på 3 stigninger. Herfra er det løypeforbindelse til Fyrivangen, Høgmyra og Putten (løype 1020) - og til Langvassdalen (løype 1021 i Fenstad Skiklubb sitt løypenett).

Løyper til og fra Snippen

Løyper til og fra Gammelvangsmyra

Denne løypa er en del av følgende tur(er)

Klikk turnavnet for å se på informasjon om turene!

Printvennlig versjon med bilder Printvennlig versjon uten bilder Printvennlig versjon uten bilder i Word format Tips om denne løypa Finn løype(r) med navn som inneholder