Snippen - Jellumsetra - Gammelvangsmyra

Løype 1019 Snippen Gammelvangsmyra Område Eidsvoll - Nes
Lengde 2.7 km Normal preppetype Scooterkjørt Siste preppetype Scooterkjørt
Preppestatus Ikke preparert Sist preparert 03.03.2014 Siste føremelding 25.04.2014 00:01
Prepareres av Halmsås & omegn skilag [ Info ]
Alle løyper i Eidsvoll - Nes

Oversiktskart

Klikk "Vis stort kart" for å se stort kart. Google visninger av løypa, med og uten preppestatus, er også tilgjengelig via linkene under.

Beskrivelse

Løypa går på skogsbilvei fra løypekrysset ved Snippen, passerer Jellumsetra etter 600 meter og følger etter 1,7 km traktorvei/skogsterreng fram til løypekrysset på Gammelvangsmyra.

Løypa stiger innpå 100 meter opp til Gammelvangsmyra og dette er fordelt på 3 stigninger. Herfra er det løypeforbindelse til Fyrivangen, Høgmyra og Putten (løype 1020) - og til Langvassdalen (løype 1021 i Fenstad Skiklubb sitt løypenett).

Løyper til og fra Snippen

Løyper til og fra Gammelvangsmyra

Denne løypa er en del av følgende tur(er)

Klikk turnavnet for å se på informasjon om turene!

Printvennlig versjon med bilder Printvennlig versjon uten bilder Printvennlig versjon uten bilder i Word format Tips om denne løypa Finn løype(r) med navn som inneholder