Føremelding fra Skiforeningen 26.04.2017

Turkart med løyper og preppestatus på mobil - last ned Skiforeningens app iMarka

Skikkelig vinterstemning i Marka

25.04.2017 15:41: Flott skitur i høyden i dag

Det er sjelden man kan gå på ski helt fra Skansebakken i slutten av april, men i dag var det scooterkjørt opp til Gråseterhytta. Derfra og videre til Søndre Heggelivann måtte vi tråkke i 20 cm kram nysnø.

Foto: Oddbjørn Mantor

Generelt om forholdene i Marka i dag
Oppdatert 26.04.2017 07:27

Det er i dag pent vær og temperaturer mellom -6 og +3 grader på morgenen. Vinteren er tilbake for en kort stund og det er vakkert vær og skikkelig, flott vinterstemning i Marka. Det har vært nattefrost og løypene som ble preparert i går holder seg bra. Benytt muligheten til en siste skitur nå for snøen blir ikke liggende lenge. De beste forholdene finner du i: Nordmarka syd ut fra Frognerseteren, Hakadal og Varingskollen, Lillomarka, Krokskogen ut fra Skansebakken og på Ringkollen, nord i Nordmarka ut fra Stryken, Mylla og på Romeriksåsene ut fra Brovoll. Les de ulike områdemeldingene og følg med på preppestatus i kartet.

Tabellvisning av løypene: Her kan du se liste over løypene med preppestatus

Isvett: Isen på vannene er i ferd med å gå i oppløsning, så vi fraråder ferdsel over vann nå.

Sykle i Marka: Det begynner å bli fint å sykle på skogsbilveiene som har vært brøytet i vinter. Det begynner å tørke opp, men det er fortsatt enkelte bløte partier.

Nr Løypenavn Omr S T Lys Km
980 Abbortjennet - Fjellsjøkampen Hur Preparert tidligere Scooter 2.6
788 Bladtjennet - Sandvikenhytta Hur Preparert tidligere Scooter 1.2
789 Bladtjennet - Tørrtopp - Dalkollen Hur Preparert tidligere Scooter 4.6