Føremelding fra Skiforeningen 09.11.2013

Turkart med løyper og preppestatus på mobil - last ned Skiforeningens app iMarka

Kommer'n snart?

28.12.2012 12:43: Sceneskifte

I motlyset ved Ringsmyrene kunne vi se skyene som med ett begynte å sige innover et gyllent landskap.

Foto: Erik Unneberg

Generelt om forholdene i Marka i dag
Oppdatert 23.11.2013 13:39

Vi venter med lengsel på kuldegrader og snø. Følg med på føremeldingen - vi melder så fort det er skimuligheter i områdene som dekkes av Skiforeningens føremelding. Det er foreløpig ikke meldt snø, men til gjengjeld kuldegrader. Det gir barfrost og fint underlag når snøen først kommer!

Og hvis du er litt bekymret for vinteren, kan du sannsynligvis ta det helt med ro. Det er nemlig ikke alltid slik at alt var bedre før, og i Markadatabasen finner du dokumentasjon av dette i form av Skiforeningens føremeldingsarkiv med data helt tilbake til 1997! Ta gjerne en titt på disse gamle føremeldingene, som viser både gode og dårlige skidager og ikke minst mange Markabilder.

God skivinter!

Nr Løypenavn Omr S T Lys Km