Skibussen

Skibuss til Ringkollen

Skibuss kommende helg

Grunnet Holmenkollmarsjen lørdag 29. februar så blir det ikke satt opp skibuss hverken lørdag 29. februar eller søndag  1. mars.

Les om turforslag i detalj her. Ta gjerne turen innom Løvlia for rykende ferske kanelboller!

Viktig informasjon!

Vær obs på at det trolig vil være hardt og skarpt det siste stykket fra Storebekkhytta og ned til Skansebakken. Ta derfor forbehold og utvis ekstra forsiktighet her. Vi anbefaler ikke å gå til By i Lommedalen grunnet varierende forhold.

Merk deg også at det er et vanskelig strekk på turen mellom Ringkollen til Løvlia. Fra Høgåsen og ned mot Vassendvika er det et svært glatt/ isete parti på ca 400 meter hvor vi anbefaler at man tar av seg skiene og går ned på siden av løypa. Det er satt opp en plakat med OBS! på toppen av bakken. Området er merket med gult i kartutsnitt under:

Ringkollen onsdag 19.februar 2020Ringkollen onsdag 19. februar 2020.

Frist for påmelding til skibuss lørdag er fredag kl 14.00.
Bussen har ikke retur hjem fra Ringkollen.

Merk at påmelding kun er gyldig ved motatt bekreftelse på epost. Du mottar bekreftelse umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført. Enkelte opplever at epost legger seg i søppelpost så sjekk der om den ikke havner i innboks.

Medlemspris på skibussen
Som medlem i Skiforeningen legger du til rette for at vi kan skape opplevelser i Marka, året rundt. Bli medlem i dag og få medlemspris på skibussen. Meld deg inn her!

Meld deg inn nå, og du er medlem helt til september 2021.

Avgangstider

Sognsvann p-plass 08:30