Ramme gård

Bestyrere/hytteverter:

Eivind Schøyen

Adresse:

Ramme gård, Rammeveien 90, 1545 Hvitsten

E-post:

post@ramme.no

Telefon:

64 98 32 00
Ikke servering
Egen hjemmeside

Om Ramme gård

Ramme gård ligger idyllisk til i landlige og historiske omgivelser i Hvitsten. Det er et hyggelig sted å komme innom enten du tar turen til fots, på sykkel, på ski eller med bil. På Ramme finner du kafe og gårdsbutikk som også er åpen i helgene, kro, restaurant og hotell, samt skulpturpark, billedgalleri og musumsbutikk.

Nede ved sjøen kan man oppleve Edvard Munchs eiendom og vandre i hans landskap på den nye kulturstien. Det er også mange kulturtilbud her, som omvisninger, utstillinger og konserter. Minst 90 % av råvarene som benyttes på serveringsstedene er økologiske. Menyene tar utgangspunkt i produkter fra Ramme gård og andre utvalgte lokale produsenter.

Følg oss også på Facebook og instagram for oppdateringer.

RAMME HOLDER STENGT INNTIL VIDERE 

På grunn av de nye restriksjonene og smittesituasjonen holder Ramme stengt for gjester og besøkende.

Hvis du kommer fra Oslo eller sydfra, ta av fra E6 der det står "Vestby-Syd - Hvitsten". Like etter rundkjøringen, ta første vei til høyre etter kirken. Herfra kjører du 4,6 km i retning Hvitsten til du kommer til avkjøringen ved Thomas Olsens vei, der er det skiltet til Ramme gård. Herfra er det ca. 1,5 km til du er på Ramme. Bruk anvist parkeringsplass.

Løyper i nærheten

Løype Lengde Sist preparert Preppetype
Lysdal - Ramme gård 1,4 km 26.01.2019 Scooter

Lysdal - Ramme gård

Lengde

1,4 km

Sist preparert

26.01.2019

Preppetype

Scooter

Gå til løype

Samarbeidspartnere