Kjentmannshåndboken 2022-24

Kjentmannsmerket er en kulturminne-orientering med mest vekt på kulturminner. Plassering av postene er valgt ut fra gammel og ny markahistorie og vakker natur.

Postene er spredt over et stort geografisk område og hver post gir deg en ny og opplevelsesrik tur. Nå er den 17. utgaven av kjentmannsmerket, eller kjentmannshåndboken, ute. I denne håndboken finner du beskrivelse av 50 spennende og flotte poster spredt i de ulike markene rundt Oslo.

Den nye boken ble lansert på kjentmannsåpningen på Haslumseter kapell søndag 4. september. Boken selges i Markabutikken, i butikken ved Skimuseet i Holmenkollen, på Vangen skistue og Skullerudstua.

Pris er kr. 400,- for ikke-medlemmer av Skiforeringen og kr. 300,- for medlemmer.

Dessverre hadde regeistreringssiden i boken falt ut da den gikk i trykken, men du kan laste ned siden som PDF her.