Kjærlighet i en kopp

Å lage velsmakende kakao er ingen heksekunst. Litt sjokolade og litt melk er alt som skal til. Så kan du smaksette som du vil.

Tekst: Bente Flygind Foto: Magnus Nyløkken

Publisert 25.09.2018

Det må være lov å være litt skeptisk til folk som ikke liker kakao. Laget av den deiligste sjokolade. I Marka.

Til to skikkelig rause kopper trenger du:

1 dl vann
1 plate kokesjokolade
5-6 dl melk
Hvis du vil:

Chili
Vanilijestang
Kanelstang
Appelsinskall

Kok opp vannet, og rør ut sjokoladen til den smelter. Tilsett melken, og varm opp til rett under kokepunktet. Om du vil ha i smakstilsetninger har du i disse mens du varmer opp. Like før herligheten koker trekker du kjelen til side. Hell opp og nyt. Tipper det blir tomt.

Vel bekomme!

Samarbeidspartnere