Informasjon til samarbeidspartnere

Vi har utviklet samarbeidskonsepter innen alle våre virksomhetsområder. Her kan du lese mer om hva du som potensiell samarbeidspartner kan forvente fra oss i Skiforeningen.

Barnas Skiforening

Barnas Skiforening er vårt tilbud til alle barnefamilier som ser verdien i å ha en aktiv livsstil og å bruke naturen som lekeplass og utviklingsarena for barna.

Sommer som vinter tilbyr vi mange morsomme aktiviteter:

• Friluftsdager for familien
  • Barnas Sommercamp
  • Barnas Skiskole hverdag & helg
  • Høst og vinterferieaktiviteter
  • World Cup Nordisk for barna
  • Måneskinnsturer, nisseturer og familieskidager
  • Barnas Holmenkolldag og mye mer!

Av øvrige elementer kan vi nevne: distansekort på ski, aktivitetspakke for å lage lokale skirenn, og familiemedlemsskap med de fordeler dette gir (fortrinnsrett og rabatt på samtlige aktivitetstilbud).

Barnas Holmenkolldag

Barnas Holmenkolldag er verdens største barneskirenn, vinterens svar på 17. mai og den store familiedagen i Holmenkollen. I tillegg til Holmenkollen avholdes arrangementet på ytterligere seks lokale steder, blant andre Enebakk og Ringkollen.

Som samarbeidspartner på Barnas Holmenkolldag har dere blant annet mulighet til:

• Logoprofilering på informasjons- og markedsmateriell
  • Logoprofilering på dekorelementer og arenereklame
  • Logoprofilering på startnummer og premiesekker
  • Profilering på storskjerm under arrangementet

Holmenkollmarsjen

Holmenkollmarsjen er Norges tredje største turrenn, med ca 4.000 deltakere. Her møter du aktive og skientusiaster i alderen 30 - 50 år.

Starten går fra Sørkedalen og man kan velge mellom to distanser, 54 km og 25 km. Rennet tar deg gjennom noe av de flotteste områdene i Nordmarka, og den store finalen er målgang i Holmenkollen.

Som samarbeidspartner for Holmenkollmarsjen har du mulighet for:

• Logoprofilering på startnummer og i arena
  • Logoprofilering på informasjons og markedsmateriell
  • Rett til diverse aktiviteter i forkant og under arrangementet (”Kom i form”, spurtpriser, mv)

Marka

Skiforeningen ønsker å skape gode Markaopplevelser for alle, uansett trening eller tur. Det gjør vi blant annet gjennom å merke og preparere 2.200 km med skiløyper og å tilrettelegge for sykkel. Våre fem store og mange små stuer fungerer som viktige turmål og miljøskapere hele året rundt.

Som samarbeidspartner i Marka har dere blant annet mulighet til:

• Logoprofilering på Marka-materiell
  • Informasjonsmateriell og internettsider
  • Profilering på relevant materiell som informasjonstavler i Marka
  • Profilering på Skiforeningens stuer
  • Profilering på våre populære ski- og sykkelkart og Kjentmannsheftet osv.

Rett til diverse aktiviteter:

• Marka inspirasjonsforedrag
  • Måneskinnstur
  • Famileaktivtetsdag
  • Smørekurs

Holmenkollen Arena

Holmenkollen er hjertet i norsk skihstorie. Som samarbeidspartner med oss på Holmenkollen arena støtter dere opp om både toppidrett og hverdagsidrett i skjønn forening. Dette er arenaen for spektakulære og minnerike opplevelser med og uten ski på beina.

Å være samarbeidspartner på Holmenkollen arena innebærer blant annet:

• Logoprofilering i Holmenkollen arena
  • Rett til diverse aktiviteter i Holmenkollen arena

Holmenkollen Kultur- og turistanlegg

Holmenkollen kultur- og turistanlegg med Skimuseet, hopptårnet og skisimulator er Norges mest besøkte turistattraksjon med over 1 million besøkende hvert år. Her opplever man kombinasjonen av moderne arkitektur, panoramautsikt over hovedstaden, fjorden og marka og 6000 år med skihistorie.

Som samarbeidspartner av Holmenkollen kultur- og turistanlegg har din bedrift blant annet disse mulighetene:

• Logoprofilering i Holmenkollen kultur- og turistanlegg
  • Rett til diverse aktiviteter i Holmenkollen kultur- og turistanlegg
  • Fri inngang for ansatte i Skimuseet og hopptårnet

Skimuseets venner

Vi har flere samarbeidspartnere som kalles Skimuseets Venner. De er med på å støtte Skimuseet som helhet og bidrar til videreutvikling av museet i fremtiden.