Bli bedriftsvenn

Som bedriftsvenn støtter din organisasjon Skiforeningens samfunnsoppdrag, og du legger til rette for en aktiv livsstil blant dine ansatte.

Som bedriftsvenn støtter du Skiforeningens markaarbeid, med tilrettelegging for ski og helårs friluftsliv. I tillegg mottar du gode tilbud på aktiviteter og du får inspirasjon til fine turmål for alle ansatte året rundt. Alt med formål om å inspirere til aktivitet og å skape gode markaopplevelser.

Organisasjonen vil bli en del av Skiforeningens bedriftsnettverk. Bedriftsvennskapet på Skiforeningens webside og i årboken.

Ønsker du å bli bedriftsvenn? Kontakt generalsekretær Erik Eide på epost erik.eide@skiforeningen.no eller telefon 419 00 015.

Som bedriftsvenn får du følgende fordeler:

• 10% rabatt på bedriftsinterne ski-, rulleski- og terrengsykkelkurs.
  • 10% rabatt på bedriftsinterne, sosiale og effektive barmarkstreningsøkter, Trening uten tak. 10 % rabatt på leie av lokaler til egne bedriftsarrangementer i Holmenkollen
  • Føremeldingen til bedriftens egen intranett/internett-side (RSS-feed)
  • Nyhetsbrev med informasjon og eksklusive tilbud fra Skiforeningen og samarbeidspartnere
  • Skiforeningens bedriftsvenn-diplom
  • To abonnementer på medlemsmagasinet Marka og på årboken
  • Skiforeningens bedriftsvenn-logo kan brukes i bedriftens markedsføring etter avtale og godkjenning av Skiforeningen*
  • Takk for støtten i Skiforeningens årbok*

*avgiftspliktige ytelser belastes med mva kr 250 -,

Bedriftsvenn pris: kr 8.250,- (herav avgiftspliktige tjenester kr 1000,-)

Fordelene skissert ovenfor i Skiforeningens bedriftvenner kan ikke kombineres med fordelene i et privat/familie-medlemskap.

Skiforeningens venneår løper fra 1. januar til 31. desember.

Fradragsberettiget støtte fra næringsliv eller privatpersoner kan utgjøre til sammen opp til 12.000 pr år.

Ønsker bedriften å støtte med et høyere bidrag, kan følgende kontonr benyttes: 5005 06 28946, husk å merke innbetalingen med personnummer/org.nummer.