Samarbeidsavtale Glømmi Sport

Nå kan medlemmene våre handle til gode priser både på nett, og med lokal fagekspertise i våre partnerbutikker.

– Skiforeningen ønsker å gi våre medlemmer flere goder, uansett bosted på Østlandet. Nå kan de som bor i området rundt Nittedal også handle kvalitetsvarer til sport og friluftsliv til ekstra gode priser lokalt, sier generalsekretær i Skiforeningen, Erik Eide.

Avtalen med Glømmi Sport er enda et supplement til det nylig inngåtte samarbeidet med Ultimate Nordic og markabutikken.no som vi lanserte i januar. I markabutikken.no får medlemmer et rikt vareutvalg for alle sesonger til gode priser. For å møte medlemmers behov for en faghandel innen sport er vi svært glade for at samarbeidet med Glømmi Sport har kommet på plass.

Det betyr at våre medlemmer nå kan handle kvalitetsvarer til ekstra gode priser på nett, og ved hjelp av lokal fagekspertise i Nittedal og i Bull Ski og Kajakk sine tre butikker på Majorstuen, Røa og i Sandvika. 

Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med 72.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka hele året. Foreningen eier Skimuseet, og driver Holmenkollen kultur- og turistanlegg. Foreningen preparerer også 2200 kilometer med skispor, og viser vei med 3800 markaskilt.

Familiebedriften Glømmi Sport AS ble etablert i 1950 som sport- og fritidsbutikk. Det er en fullsortiments sportsbutikk med fokus på kvalitet og et spennende produktutvalg. Hos Glømmi finner du 2 etasjer fulle med sportsutstyr, klær og annet tilbehør. De har lang erfaring i bransjen og ønsker å gi deg personlig service og en trygg handel.

– Vi i Glømmi Sport ønsker å tilby det beste til våre kunder og bidra positivt til bruk av marka og en aktiv hverdag. Gjennom samarbeidet med Skiforeningen ønsker vi å bidra til at alle Skiforeningens medlemmer får gode opplevelser ved å alltid tilby produkter av kvalitet, god kompetanse og veiledning etter deres behov! Hos oss er kunden alltid i fokus, sier daglig leder i Glømmi Sport, Karoline Starheim Glømmi.

Medlemmer av Skiforeningen får 20% rabatt på hele varesortimentet* ved fremvisning av medlemsnummer.

*På sykler, el-artikler, optikk, og varemerkene Amundsen Sports, Peak Performance og Norrøna gjelder egne priser.

Alle våre medlemsfordeler finner du her. 

Samarbeidspartnere