Flere attraktive goder til Skiforeningens medlemmer

Skiforeningen inngår et nytt og spennende samarbeid med Bull Ski og Kajakk.

– Dette er gode nyheter for alle Skiforeningens medlemmer som nå får mulighet til å handle varer til svært gode priser i Bull Ski og Kajakks butikker på Majorstua, Sandvika og Røa, sier generalsekretær i Skiforeningen, Erik Eide.  

Avtalen med Bull Ski og Kajakk er et supplement til det nylig inngåtte samarbeidet med Ultimate Nordic og markabutikken.no, som lanseres på nyåret. I markabutikken.no vil medlemmer få et rikt vareutvalg til gode priser. Får å møte medlemmers behov for en faghandel innen sport er vi svært glade for at samarbeidet med Bull Ski og Kajakk har kommet på plass.

Bull-ski-og-kajakk.JPGGeneralsekretær i Skiforeningen, Erik Eide, og daglig leder i Bull Ski og Kajakk, Olav Øverli. Foto: Christine Amdam

– Vi ønsker å gi våre medlemmer flere attraktive goder, og samarbeidet med Bull Ski og Kajakk er en veldig spennende aktør i dette arbeidet. Vi har tidligere hatt et samarbeid med Bull Ski og Kajakk, og ser nå fram til å ta det opp igjen, sier generalsekretær Erik Eide i Skiforeningen.
 
Skiforeningen jobber med å få på plass samarbeid med flere sportsbutikker i og rundt Oslo. Det vil gi medlemmer, uansett bosted på Østlandet, mulighet til å kjøpe kvalitetsvarer til vinteridrett, trening og friluftsliv til meget gunstige priser i nærområdet.  
 
Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med 72.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka hele året. Foreningen eier Skimuseet, og driver Holmenkollen kultur- og turistanlegg. Foreningen preparerer også 2200 kilometer med skispor, og viser vei med 3800 markaskilt. 
 
Bull Ski og Kajakk har en enkel forretningsstrategi. I deres butikker skal du kun finne produkter de kan anbefale fordi de har testet det selv. Få varegrupper, ski, kajakk, sykkel og løp, og ekstremt aktive ansatte gjør dette mulig. De har et enormt utvalg (på de få varegruppene), og du finner et enormt vareutvalg uansett aktivitetsnivå.  

– Bull Ski og Kajakk A/S ønsker gjennom avtalen med Skiforeningen å gi brukere av Marka gode opplevelser med riktig utstyr. Dette gjelder alle barn og voksne om du skal bevege deg fort eller sakte, sommer som vinter, på sykkel eller på bena. Velkommen til en skikkelig sportsbutikk, sier Olav Øverli, daglig leder i Bull Ski og Kajakk.

Medlemmer av Skiforeningen får 20% rabatt på hele varesortimentet, og hvordan du går frem for å handle kan du lese om her

Samarbeidspartnere