Nye samarbeidspartnere

Skiforeningen teamer opp med flere spennende samarbeidspartnere.

Ultimate Nordic

I september inngikk vi samarbeidsavtale med merkevarehuset Ultimate Nordic. Ultimate Nordic AS er en ledende norsk distributør og varemerkeeier, som fokuserer på kvalitetsprodukter innen sport, outdoor, industri og profil i hele Skandinavia

Medlemmer i Skiforeningen vil fra nyttår få tilgang til en helt ny og skreddersydd nettbutikk, som skal driftes av Ultimate Nordic: markabutikken.no. Her vil medlemmene finne et bredt spekter utstyr til bruk i Marka hele året - til gode priser. I tillegg kommer Skiforeningen med en helt ny kolleksjon til ski, sykkel og løping, som blir til salgs i markabutikken.

Les mer om Ultimate Nordic

Bull Ski og Kajakk

Nylig fikk vi også med oss Bull Ski og Kajakk på laget. De har i dag tre butikker Majorstua, Røa og Sandvika, samt en nettbutikk. Bull Ski og Kajakk satser på få varegrupper; ski, kajakk, sykkel og løp, og et stort utvalg på disse varegruppene. 
 
Avtalen med Bull Ski og Kajakk er et supplement til det nylig inngåtte samarbeidet med Ultimate Nordic og markabutikken.no, som lanseres på nyåret. I markabutikken.no vil medlemmer få et rikt vareutvalg til gode priser. Får å møte medlemmers behov for en fysisk faghandel innen sport er vi svært glade for at samarbeidet med Bull Ski og Kajakk har kommet på plass. 

Mer om Bull Ski og Kajakk


Samarbeidspartnere