Skiforeningens samarbeidspartnere

La din merkevare bli en naturlig del av folks fineste fritidsopplevelser.
barn på ski

Skiforeningens partnere støtter foreningens formål om å fremme skiidrett og friluftsliv, arrangere skirenn og ta vare på og formidle skihistorie. Denne viktige støtte gjør at vi kan skape unike opplevelser for store og små i Marka og Holmenkollen hele året.

Skiforeningens 72 000 medlemmer er svært lojale, 93% fornyer medlemsskapet hvert år. I årene som kommer skal vi ønske enda flere medlemmer med på laget, vi skal styrke posisjonen og kjernevirksomheten i Marka, og være en enda tydeligere og sterkere aktør i Holmenkollen. Her driver vi kultur- og turistanlegget med hopptårnet og Skimuseet, tilrettelegger for hverdagsidretten, og står bak flere attraktive arrangementer hvert år.

Ønsker du mer informasjon om Skiforeningens sponsor- og partnerarbeid eller en prat om et mulig samarbeid, ta kontakt med generalsekretær Erik Eide på 419 00 015 eller erik.eide@skiforeningen.no

Våre partnere

Skiforeningens partnere bidrar på mange ulike måter til formålet om å fremme skiidrett og friluftsliv. De er avgjørende for at vi kan gi så mange mennesker gode opplevelsene i Marka og Holmenkollen hele året.

Våre partnere
Jente med flagg

Bli bedriftsvenn

Som bedriftsvenn støtter din organisasjon Skiforeningens samfunnsoppdrag, og du legger til rette for en aktiv livsstil blant dine ansatte.

Bli bedriftsvenn