Årbok

Her får du informasjon om Skiforeningens årbok.

Årbok

Skiforeningens årbok er verdens eldste skihistoriske årbok. Den er utgitt hvert eneste år siden 1895. Årboken inneholder artikler om skisportens norske og internasjonale historie og utvikling. Vi skriver om trender og nyvinninger innenfor skiutstyr, skiteknikk og ski som konkurranseidrett. Her formidles bidrag om skiopplevelser og skisportens kulturhistorie. Årboken dekker også Skiforeningens virksomhet og historikk, og inneholder foreningens årsberetning og resultatene fra Holmenkollrennene.

Kjøp årboka innbundet

Alle medlemmer som ønsker det, får årboken tilsendt i pocketversjon. Fra 2020 må de som ønsker årboken tilsendt gi beskjed til Skiforeningen ved å sende en epost til medlem@skiforeningen.no. Årboken blir tilgjengenlig digitalt for alle medlemmer. Det er også mulig å kjøpe årboken innbundet. Det kan også ikke-medlemmer gjøre. Bestill innbundet bok på post@skiforeningen.no.

Kontakt med redaksjonen

Har du innspill til årboka, gode ideer eller annet, ta kontakt på redaksjon@skiforeningen.no.

Annonsere i årboka

Ta kontakt med Ola Bustad, tlf. 950 57 800 eller mail ola.bustad@skiforeningen.no