Publikasjoner og høringsuttalelser

Skiforeningen gir ut Snø & Ski, årbok og årsberetning. Her kan du lese mer om disse publikasjonene. I tillegg finner du også Skiforeningens innspill i høringssaker.

Snø & Ski

Skiforeningens medlemsblad Snø & Ski utkommer fire ganger i året: i februar, mai, september og desember. Bladet sendes til våre 73 000 medlemmer, i et opplag på omlag 45 000.

Her finner du de siste utgavene av Snø & Ski:

2018:

Nr 1 februar 2018

Nr 2 mai 2018

Nr 3 september 2018

2017:

Nr 1 februar 2017

Nr 2 mai 2017

Nr 3 september 2017

Nr 4 desember 2017

2016:

Nr 1 februar 2016

Nr 2 mai 2016

Nr 3 september 2016

Nr 4 desember 2016

Om bladet

Snø & Ski skal speile Skiforeningen gjennom å være en døråpner til og ekspert på Marka. I hver utgave skal du finne variert innhold som inspirerer til aktivitet og friluftsliv, gjennom turtips, intervju med kjente Marka-folk, utstyrstips og aktuelle saker fra Skiforeningen.

Redaktør er Magnus Nyløkken.

Kontakt med redaksjonen

Har du innspill til bladet, gode ideer eller annet, ta kontakt på redaksjon@skiforeningen.no.

Annonsere i Snø&Ski

Ta kontakt med HS Media ved Lisa Lind Noer,  tlf 988 44 350 eller mail lisa.noer@hsmedia.no

Årbok

Skiforeningens årbok er verdens eldste skihistoriske årbok. Den er utgitt hvert eneste år siden 1895. Årboken inneholder artikler om skisportens norske og internasjonale historie og utvikling. Vi skriver om trender og nyvinninger innenfor skiutstyr, skiteknikk og ski som konkurranseidrett. Her formidles bidrag om skiopplevelser og skisportens kulturhistorie. Årboken dekker også Skiforeningens virksomhet og historikk, og inneholder foreningens årsberetning og resultatene fra Holmenkollrennene.

Kjøp årboka innbundet

Alle medlemmer får tilsendt årboken i pocketversjon, med mindre man har reservert seg. Det er imidlertid mulig å kjøpe årboken innbundet. Det kan også ikke-medlemmer gjøre. Bestill på post@skiforeningen.no.

Kontakt med redaksjonen

Har du innspill til årboka, gode ideer eller annet, ta kontakt på redaksjon@skiforeningen.no.

Annonsere i årboka

Ta kontakt med Ola Bustad,  tlf. 950 57 800 eller mail ola.bustad@skiforeningen.no