Lokalutvalg

Skiforeningen har ni aktive lokalutvalg, fra Røyken i vest, Jevnaker i nord, Enebakk i øst, til Sørmarka i syd. Disse består av frivillige, engasjerte medlemmer som ønsker å synliggjøre Skiforeningens arbeid i sine områder.

Skiforeningens lokalutvalg arrangerer bl.a. skiskole, ski-og sykkelturer, lokale Barnas Holmenkolldag, og gjør en flott innsats. Skiføret er meget varierende i disse lokalutvalgene, men fantasien og til dels snøkanoner, er til god hjelp!

For en full oversikt over de lokale arrangementene finner du i vår aktivitetskalender her

LU Røyken

Styret: Christian Bugge, leder, Løypebaser: Simon Johansson og Trygve Rud

LU Asker og Bærum

Styret: Carl Christian Rødskog, leder. Løypebaser: Simon Johansson, Ole Henrik Lien Andersen og Per Gulbrandsen.

LU Hole, Jevnaker og Ringerike

Styret: Owe Thoresen, leder. Løypebaser: Kjetil Gundersen og Kjell Berg.

LU Nittedal

Styret: Geir Skari, leder. Løypebas: Lars Gulbrandsen.

Skiforeningen Groruddalen

Styret: Tom Pettersen, leder.

LU Enebakk

Styret: Ole Larmerud, leder. Løypebas: Jon Jakobsen. Løypekomité: Bjørnar Thoresen, John Mjønli, Th. Nordbye og Frank Egil Westlie.

Skiforeningen Sørmarka/LU Oppegård og Ski

Styret: Svein Skrattalsrud, leder. Løypebas: Terje Martinsen.

LU Frogn

Styret: Erik Solberg, leder.

Skiforeningen Gjøvik og omegn

Styret: Line Bakkum, leder.