Støtt Skiforeningen mens du spiller

Helt siden Norsk Tipping ble opprettet har overskuddet gått til samfunnsnyttige formål.

5 prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping kan tilfalle den foreningen, klubben eller organisasjonen du velger.

Spiller du for eksempel Lotto for 100 kroner, kan en femmer gå til Skiforeningen.
 I fjor mottok Skiforeningen i overkant av 50 000 kroner gjennom Grasrotandelen til Norsk Tipping. Pr. 1. des støtter 104 spillere Skiforeningen på denne måten.

Men vi trenger flere!

Slik støtter du Skiforeningen (Vi er registrert som Foreningen til ski idrettens fremme):

• Husk vi er registrert som Foreningen til ski idrettens fremme
  • Ta med vårt organisasjonsnummer til din tippekommisjonær.
    Det er 946 17 5986.
  • Mobilspillere kan bruke SMS. Send kodeord GRASROTANDELEN 946175986 til 2020 (Tjenesten er gratis).
  • På Norsk Tipping-kontoen. Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Bruk organisasjonsnummeret 946 17 5986.

Takk for støtten!