Bli frivillig i Skiforeningen

Skiforeningen har alltid behov for flere frivillige. Det er mange muligheter til å engasjere seg hos oss.

Å bidra som frivillig i Skiforeningen vil gi deg opplevelser for livet. Du vil møte utrolig mange hyggelige og takknemlige mennesker, uansett hvilke arrangement eller aktiviteter du har lyst til å være med på. Våre frivillige gir oss tilbakemeldinger på at det er givende, morsomt og hyggelig å være med å skape gode Markaopplevelser og enestående øyeblikk i Holmenkollen. Derfor kommer de igjen år etter år. Vi håper flere har lyst til å være med på laget!

Hos oss kan du engasjere deg på en rekke arrangementer og aktiviteter:

Markatjenesten

Markatjenesten er Skiforeningens hjelpere ute i Marka. De frivillige gjør mange forskjellige typer oppgaver gjennom hele året. Hovedoppgaven er å inspirere og bidra til gode tur- og naturopplevelser. Du kan selv velge hva du ønsker å bidra med. Markatjenesten er en hyggelig gjeng med engasjerte personer som samles et par ganger i året for felles hygge og informasjonsutveksling. Som frivillig får du flere goder.

Blant oppgavene er:

  • Bli med på skibussen og sykkelbussen og bidra med tips og informasjon.
  • Bemanne smørestasjoner på Skiforeningens stuer og utfartssteder.
  • Bidra ved arrangementer i regi av Skiforeningen.
  • Hjelpe til på Barnas skiskole.
  • Være med i ”sykkelpatruljen”.
  • Hjelpe til med å rydde løypene i Marka.

Les mer

Holmenkollmarsjen

På Holmenkollmarsjen er det omlag 150 frivillige i sving både før, under og etter arrangementet. For at Skiforeningen skal kunne fortsette å arrangere et av Norges største og beste turrenn er vi helt avhengig av den hjelpen vi får fra de frivillige. Velkommen med på laget!

Les mer  

Barnas Holmenkolldag

Barnas Holmenkolldag er verdens største barneskirenn, og har blitt arrangert i over 40 år. Vil du være med å skape minnerike opplevelser og stolte øyeblikk på verdens største barneskirenn? Bli med i frivilligteamet!

Les mer 

Andre arrangementer

Skiforeningen arrangerer også en rekke andre aktiviteter og arrangementer gjennom året hvor vi trenger frivillige. Send en epost til post@skiforeningen.no dersom du ønsker å høre mer om disse mulighetene.

Kontakt: post@skiforeningen.no. Skriv frivillig i emnefeltet.

Samarbeidspartnere