Dette er Skiforeningen

Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med 73.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka hele året.

_71A0130-kopi.jpg

Siden 1883 har Skiforeningen vært en viktig del av folks liv og hverdag. Som tilrettelegger for aktivitet i Marka og som forvalter av vår stolte, norske skikultur. Mens verden er i stadig endring, er den gode opplevelsen vi får i Marka konstant.

I løpet av en vinter kjører Skiforeningen hundrevis av mil med flotte skiløyper. Og når snøen går bidrar vi til aktivitet til fots, på sykkel eller rulleski. Markastuene er flotte og varme møteplasser for store og små hele året. Vi deler av vårt engasjement og vår kompetanse, og introduserer stadig flere av oss til gleden med aktive liv utendørs. Fordi vi elsker hverdagsmagien i Marka. Alene eller sammen med andre.

Skiforeningen tar vare på markagleden, uansett hva samfunnet, befolkningen og tiden vi lever i krever av oss. Vi sikrer et bærekraftig friluftsliv gjennom tilrettelagte aktiviteter nær der folk bor. Så man enkelt kan fylle fritiden sin med meningsfullt innhold. Fordi vi vet at en time eller en dag ute i Marka gir våre medlemmer akkurat det påfyllet av energi de trenger i en travel hverdag. Vi kaller det Marka-effekten, og den kommer helt uten resept!.

Medlemskontingenten går direkte til vårt viktige arbeid i Marka. Ønsker du å bli medlem? Meld deg inn her

Kontakt oss/ansatte

Ta kontakt med medlemsservice dersom du har spørsmål om ditt medlemskap. Generelle henvendelser kan rettes til vår administrasjon.

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av de ofte stilte spørsmålene vi får her i Skiforeningen.

Les mer

Organisasjonen

Skiforeningen har siden 1883 arbeidet for å fremme ski-idrett og friluftsliv. Her får du lære mer om hvordan vi er organisert. 

Les mer

Bærekraft

Friluftslivsmulighetene i Marka er noe av det mest verdifulle vi som bor i og rundt hovedstaden har, med kort vei til skiløyper, stier og sykkelveier, markastuer, teltplasser og badevann. Det skal vi ta vare på og gjøre enda flere i stand til å ha glede av.

Les mer

Skiforeningens samarbeidspartnere

La din merkevare bli en naturlig del av folks fineste fritidsopplevelser.

Les mer
barn på ski

Vår historie

Ved stiftelsen i 1883 var skiløping en relativ ny konkurranseidrett, og foreningens mål var å spre budskapet om bruk av ski til mer enn et praktisk transportmiddel.

Lær mer om Skiforeningen

Skiforeningen mener

I punktform presenteres her Skiforeningens syn på enkelte områder innenfor tilrettelegging, bruk, sikring og vern av Marka.

Les her

Publikasjoner og høringsuttalelser

Skiforeningen gir ut medlemsmagasinet Marka én til to ganger i året og en årbok. Her kan du lese mer om disse publikasjonene. I tillegg finner du også tidligere årsrapporter og Skiforeningens innspill i høringssaker.

Les mer

Bli frivillig i Skiforeningen

Skiforeningen har alltid behov for flere frivillige. Det er mange muligheter til å engasjere seg hos oss.

Les mer

Personvern og informasjonskapsler

Les mer om hvordan Skiforeningen behandler dine personopplysninger og hvilke informasjonskapsler vi bruker på nettstedet.

Les mer

Samarbeidspartnere