Om Skiforeningen

Foto: Frode Sandbech

OM OSS

Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med 73.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka hele året.

Siden stiftelsen i 1883 har vi hatt som formål å arbeide for utbredelse av ski-idrett og annet friluftsliv, samt å arrangere skirenn i Holmenkollen. Vi preparerer 2200 kilometer med skispor og viser vei med 3800 markaskilt. Vi fremmer også skiidretten gjennom Norges største skiskole, Holmenkollmarsjen og Barnas Holmenkolldag.

Skiforeningen har ansvar for tilrettelegging av idrett, aktiviteter og arrangementer i Holmenkollen nasjonalanlegg. Vi eier Skimuseet og driver Holmenkollen kultur- og turistanlegg som er Norges mest besøkte turistanlegg.

 

Kontakt oss

Ta kontakt med medlemsservice dersom du har spørsmål om ditt medlemskap. Generelle henvendelser kan rettes til vår administrasjon.

Les mer

Organisasjonen

Skiforeningen har siden 1883 arbeidet for å fremme ski-idrett og friluftsliv. Her får du lære mer om hvordan vi er organisert. 

Les mer

Bærekraft

Friluftslivsmulighetene i Marka er noe av det mest verdifulle vi som bor i og rundt hovedstaden har, med kort vei til skiløyper, stier og sykkelveier, markastuer, teltplasser og badevann. Det skal vi ta vare på og gjøre enda flere i stand til å ha glede av.

Les mer

Skiforeningens samarbeidspartnere

La din merkevare bli en naturlig del av folks fineste fritidsopplevelser.

Les mer
barn på ski

Historie

Ved stiftelsen i 1883 var skiløping en relativ ny konkurranseidrett, og foreningens mål var å spre budskapet om bruk av ski til mer enn et praktisk transportmiddel.

Lær mer om Skiforeningen

Skiforeningen mener

I punktform presenteres her Skiforeningens syn på enkelte områder innenfor tilrettelegging, bruk, sikring og vern av Marka.

Les her

Publikasjoner og høringsuttalelser

Skiforeningen gir ut medlemsmagasinet Marka én til to ganger i året og en årbok. Her kan du lese mer om disse publikasjonene. I tillegg finner du også tidligere årsrapporter og Skiforeningens innspill i høringssaker.

Les mer

Ledige stillinger

Vil du bidra til å skape gode markaopplevelser og enestående øyeblikk i Holmenkollen?

Ledige stillinger

Bli frivillig i Skiforeningen

Skiforeningen har alltid behov for flere frivillige. Det er mange muligheter til å engasjere seg hos oss.

Les mer

Personvern og informasjonskapsler

Les mer om hvordan Skiforeningen behandler dine personopplysninger og hvilke informasjonskapsler vi bruker på nettstedet.

Les mer

Samarbeidspartnere