Slik blir du frivillig i Marka

Hundrevis av frivillige bidrar til arbeidet i Marka og på arrangementer i Holmenkollen. Slik blir du en del av felleskapet.

Publisert 03.11.2022

Frivillige i Skiforeningen legger ned et stort arbeid i Marka og på alle arrangment og kurs gjennom hele året.

Rydding av løyper i skogen og gjennomføring av verdens største barneskirenn er bare noen av mange oppgaver de frivillige er engasjert i gjennom året.  Alt handler om å skape gode Markaopplevelser og flotte øyeblikk i Holmenkollen.

De frivillige legger ned en stor innsats år etter år.  Er du nysgjerrig på arbeidet? Her er noe av det du kan engasjere deg i:

1. Markatjenesten

Markatjenesten er Skiforeningens hjelpere ute i Marka. De frivillige gjør mange forskjellige typer oppgaver gjennom hele året. Hovedoppgaven er å inspirere og bidra til gode tur- og naturopplevelser. Du kan selv velge hva du ønsker å bidra med. Markatjenesten er en hyggelig gjeng med engasjerte personer som samles et par ganger i året for felles hygge og informasjonsutveksling. Som frivillig får du flere goder.

Blant oppgavene er:

• Bli med på skibussen og sykkelbussen og bidra med tips og informasjon.
  • Bemanne smørestasjoner på Skiforeningens stuer og utfartssteder.
  • Bidra ved arrangementer i regi av Skiforeningen.
  • Hjelpe til på Barnas skiskole.
  • Være med i ”sykkelpatruljen”.
  • Hjelpe til med å rydde løypene i Marka.

2. Holmenkollmarsjen 18. februar 2023

På Holmenkollmarsjen er det et stort antall frivillige i sving både før, under og etter arrangementet. For at Skiforeningen skal kunne fortsette å arrangere et av Norges største og beste turrenn, er vi helt avhengig av den hjelpen vi får fra de frivillige. Velkommen med på laget!

3. Barnas Holmenkolldag - 50 år i 2023

Barnas Holmenkolldag er verdens største barneskirenn, og har blitt arrangert siden 1973. Vil du være med å skape minnerike opplevelser og stolte øyeblikk på verdens største barneskirenn? Da er du hjertelig velkommen med i frivilligteamet!

4. Andre arrangementer

Skiforeningen arrangerer også en rekke andre aktiviteter og arrangementer gjennom året hvor vi trenger frivillige. Kontakt oss dersom du ønsker å høre mer om disse mulighetene.

Kontakt oss her

maskot

Barnas Holmenkolldag: Bredden i frivilligaktiviteter er stor. Går du med en aldri så liten entenainer i deg, er maskot-rollen attraktiv.

Sommeraktiviteter: Prosjekt Friluftsglede får tusenvis av barn ut i skogen  hvert år. Frivillige gjør en fantastisk innsats.

Frivillige til Skiforeningen

• Hvis du vil bli frivillig, kontakt oss her
  •  Skriv gjerne  "frivillig" i emnefeltet.