Legg festen til Marka

Skal du arrangere julebord, bryllup eller et jubileum? Alle våre store markastuer leier ut lokaler til private arrangementer.

Tekst: Christine Amdam Foto: Thea Brønlund

Publisert 17.11.2022

Både Kikutstua i Nordmarka, Løvlia på Krokskogen, samt Vangen skistue og Skullerudstua i Østmarka har flotte lokaler som kan leies ut til små og store selskap.

I hjertet av Nordmarka

På Kikutstua har de lang tradisjon for å arrangere selskap for markatravere og friluftsentusiaster. Hva med å legge julebordet i vakre omgivelser ved Bjørnsjøen i Nordmarka? Alt fra bryllup bursdager, jubileer og jule- og nyttårsbord kan feires på Kikut. Stua har 64 sengeplasser og mulighet for å dekke til 100 personer. Egne kokker er med på å skreddersy opplegget til din feiring. Det er også mulig å ha opplegg for firmaer i ukedager.

Les mer og book her

Superkokk: Ved større selskaper kommer kokk Alexander Leino til Kikutstua for å tilberede maten. Han har blant annet laget mat til det britiske kongehuset! Foto: Kristin Øksne

Finn roen på Krokskogen

På Løvlia er det 63 sengeplasser og flotte muligheter for å arrangere selskap. Hit kan man få muligheten til å kjøre bilen helt inn.

Ta kontakt på epost for å få informasjon om booking av overnatting og selskaper.

Bryllup: På Løvlia kan du pynte til små og store anledninger. Her fra et bryllup. Foto: Thea Brønlund.

Nær Marka og byen

Bare ti minutters gange fra Skullerud stasjon ligger Skullerudstua flott plassert ved inngangen til Østmarka. Skullerudstua egner seg godt for mange anledninger, og vertskapet har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av små og store arrangementer. Her kan du arrangere alt fra dåp, konfirmasjon og bryllup til firmafester og konferanser. De skreddersyr et opplegg for ditt selskap og budsjett.

Les mer her

Kanefart i solnedgang

På idylliske Vangen skistue i Østmarka har de arrangert bryllup og julebord i en årrekke. Hva med å krydre julebordet med kanefart? Mulighetene er mange på Vangen.

Ta kontakt på epost for å høre mer. 

En rekke lokaler i Holmenkollen

Skiforeningen har også mange flotte lokaler i Holmenkollen som egner seg for små og store anledninger. Her kan du leie alt fra lavvoen til pressesenteret som har sitteplass til 250 personer.

Les mer om alle utleielokalene i Holmenkollen.

Lavvo: I Holmenkollen har Skiforeningen en rekke lokaler til utleie. Her er det pyntet til navnefest i lavvoen. Foto: Sigurd Bakke Amundsen.

Samarbeidspartnere