Fjorten julegavetips med mening

Julen nærmer seg med stormskritt. Her har vi samlet tips til julegaver som vi synes gir det lille ekstra.

Tekst: Christine Amdam Foto: Magnus Nyløkken

Publisert 30.11.2020

Her er julegavetips som passer både til han, henne, store og små. Det beste av alt er at du i tillegg til å gi bort en fin gave støtter Skiforeningens arbeid i Marka. Vi sørger for at Marka skal være tilgjengelig og tilrettelagt for alle året rundt. Sammen skaper vi markamagi.

Skiforeningens julegavetips

1.     Gi bort et medlemskap i Skiforeningen.

Et medlemskap i Skiforeningen åpner for en frisk start og nye muligheter i det nye året. Marka er alltid åpen uansett om du ferdes til fots, på sykkel eller på ski. Kjøp medlemskap og last ned gavebevis her

2.     Gi bort en skitur med noen du er glad i.

Hva er vel ikke bedre enn å oppleve noe sammen? Gi bort en skitur til et spesielt sted i Marka, til en markastue eller en rundtur i en lysløype. Tips til turer du kan gi bort finner du her. Du finner også alltid kartet i iMarka-appen og i turplanleggeren, og i føremeldingen finner du alltid siste nytt om vær, føre, preppestatus og smøretips. 

3.     Gi bort kjentmannshåndboken

Kjenner du noen som ikke er bitt av kjentmannsjakt-basillen enda? Da er kjentmannshåndboken den perfekte gave. Kanskje dere kan jakte poster sammen? 

4.     Gi bort en måneskinnstur

Stjerneklar himmel, gnistrende skiføre, kakao og skinnfell i sekken. Gi bort en romantisk skitur i julegave. Eller ta med deg en venn!

5.     Overnatting på en markastue

Kikutstua er det åpent for overnatting hver dag hele året. Som medlem i Skiforeningen får du rabatt. Vær tidlig ute for å få plass i de mest populære vintermånedene. 

MAGI PÅ SKI: Ta med deg en du er glad i på skitur i mørket. Enten lyst opp av måneskinn eller en hodelykt. Foto: Magnus Nyløkken.

6.     Gi bort et langrennskurs

Kjenner du noen som kunne hatt glede av å få litt bedre langrennsteknikk? Vi tilbyr kurs i alle nivåer i både klassisk og skøyting. Les mer om hvordan du kjøper gavekort til langrennskurs her. 

7.     Gi bort en plass på Barnas skiskole

Veien til livsvarig skiglede starter på Barnas skiskole. Skiskolen fokuserer på å ha det gøy på ski og er en unik arena for fantastiske skiopplevlser. Kjøp en plass på Barnas skiskole i gave og last ned gavebevis her.

8.     Gi bort startnummer til Barnas Holmenkolldag

I år kan vi endelig invitere barna til den store dagen i Holmenkollen igjen. 13. februar 2022 blir det Barnas Holmenkolldag. Hva med å gi bort et startnummer til barnebarnet, eller vennegjengen? Les mer her.

9.     Gi bort vår ikoniske rød markaanorakk

Den klassiske rød markaanorakken er en perfekt gave til alle markaelskere. Enten det er en han eller hun, liten eller stor. Kjøp anorakken i markabutikken.no. Husk at medlemmer får 25% rabatt. Rabattkode har du fått på e-post, og du finner den i medlemsappen. 

BARN SETTER SPOR: Vi gleder oss ekstra mye til å arrangere Barnas skiskole i vinter, når korona-pandemien setter sitt preg på hverdagen vår. Barn skal ha det gøy på ski uansett! Foto: Christian Haukeli.

10.    Gi et bidrag til Barnas skifond

Barnas skifond er opprettet for å gi flere barn og unge mulighet til å oppleve ski- og aktivitetsglede uavhengig av familiens økonomi. Fondet ble startet opp i 2013 og siden den gang har flere tusen barn deltatt på Skiforeningens aktiviteter ved hjelp av disse midlene. Du kan velge selv hvor mye du vil gi. 

11.  Gi bort en hodelykt

Skiturer, gåturer, løpeturer eller sykkelturer i Marka i mørket blir langt enklere å gjennomføre med en hodelykt. Du finner et rikt utvalg av hodelykter fra Ledlenser i markabutikken.no. Husk rabattkoden du har fått på e-post som gir 25% medlemsrabatt. 

12.     Gi bort er startnummer til Holmenkollmarsjen

Holmenkollmarsjen er tilbake! I år blir det start og mål i nasjonalanlegget i Holmenkollen. Det blir to løyper å velge mellom: Den lange traseen på 36 kilometer eller den korte på 18 kilometer. Marsjen er for alle! Les mer her.

13.     Gi bort Skiforeningens nye klekolleksjon

I markabutikken.no finner du en rekke flotte tekstiler laget spesielt for Skiforeningens medlemmer. Vi kan by på "Rask i Marka"-kolleksjonen med skidress i funksjonelt materiale. Har du sett den flotte Mylla-kolleksjonen med nikkers og anorakk? Ellers har vi fått inn populære produkter som markasokken, retroluen og buffene på lager. Husk medlemsrabatten på 25%. 

14.    Julekampanje på V-genser og genser til junior

Til og med 31.12 har vi 50% rabatt på den klassiske V-genseren til voksne. Skiforeningens genser til junior i ren merinorull er også på halv pris. Rabattkoden er sendt på mail til alle medlemmer. 

RETROLUE: Skiforeningens retrolue er populær blant store og små. Passer spesielt godt på kalde dager. Foto: Magnus Nyløkken.

Samarbeidspartnere