Alt om iMarka-appen

Vi oppdaterer jevnlig vår populære iMarka-app. Siste nytt er at du kan følge forholdene via webkameraer.

Tekst: Christine Amdam Foto: Christian Haukeli

Publisert 28.09.2023

Slik logger du deg på iMarka 

Du kan laste ned iMarka-appen i App store eller Google Play. 

Se video

Få tilgang

  • Sørg for at appen din er oppdatert til siste versjon 2.8.0. Du kan gå inn i AppStore eller Google Play og oppdatere der.
  • Deretter registrerer du deg med e-post eller telefonnummer.

Nytt for innloggede medlemmer: Webkameraer i appen

Skiforeningen har utviklet flere premium tjenester for medlemmer det siste året. Når kan du også oppdatere deg via webkameraer på Kikut, i Sørkedalen, på Fossum, i Holmenkollen, og ved Skullerud og Brovoll. 

– Denne tjenesten er for våre innloggede medlemmer. Det blir en super måte å oppdatere seg på snø- og føreforhold via iMarka-appen i vinter, sier medlemssjef Susanne Høyden Stiansen. 

Dette er nytt med kartene     

Skiforeningens medlemmer har fått tilgang til nye og høyoppløselige kart. Den populære turplanleggeren ligger nå også i appen. 

Det kan være litt uvant å bruke kartene i starten. Eksempelvis ser myrene i sommermodus litt annerledes ut. Myrene er tydeligst når du bruker det topografiske bakgrunnskartet. Det er dette bakgrunnskartet vi anbefaler å i sommerhalvåret. Gråtonekartet er fint å bruke til vinteren, når preppestatusen på skiløypene er det viktigste. Det kan også være litt uvant å måtte zoome seg inn i kartene for å se de nye bedre detaljene.
 

Derfor er nye kart og turplanlegger kun for medlemmer

Skiforeningen bruker store resursser på utvikling. For å tilpasse innholdet best mulig for medlemmene våre, må vi bli bedre kjent med brukerne. Det er takket være medlemmene at kan vi kan fremme skiidretten, lage skiløyper og levere karttjenester som iMarka-appen. Derfor er det fint å kunne tilby dem noe ekstra.

Må jeg registrere meg i appen som medlem? 

Det er frivillig. Men om du ønsker tilgang på føremelding og preppestatus på løypene, må du registrere deg.

Ikke-medlem? Dette får du tilgang til

Om du registrerer deg får du tilgang til preppestatus, offline bakgrunnskart og føremelding. Mens de nye kartene og turplanleggeren er kun tilgjengelig for medlemmer.     

Topografisk: Velg gjerne topografisk bakgrunnskart om sommeren. Du kan velge kartgrunnlaget ved å trykke på de tre strekene med prikk foran. Nederst til høyre i appen. 

Vi hjelper deg gjerne!

  • Opplever du problemer med appen, kan det skyldes at medlemskapet ditt ikke er gyldig.
  • Eller at vi har feil e-post/telefonnummer på deg.
  • Kontakt oss gjerne her: post@skiforeningen.no
skiforeningenlogo

30 prosent rabatt på Holmenkollmarsjen

Bli medlem og få avslag. Markas mest tradisjonsrike turrenn fyller 50 år. Start og mål i Holmenkollen nasjonalarena 10. februar 2024.
Bli medlem

Samarbeidspartnere