Velkommen til Barnas Holmenkolldag!

Tusenvis av barn og prominente gjester er klare for årets jubileumsutgave av Barnas Holmenkolldag 12. februar.

Publisert 23.01.2023

Velg mellom fire ulike løyper

Ekornløypa (200 meter)

Løypa er 200 meter lang og er anbefalt for de aller minste barna. Løypa går inne på stadion i flatt terreng, men med gode spor. Ekornløypa vil være på skytefeltet på stadion.

Harepusløypa (350 meter)

Løypa er 350 meter lang og er anbefalt for barn fra 4 år. Løypa går inne på stadion, opp en slak motbakke til brua over Holmenkollveien, snur på brua og deretter en slak og rett nedoverbakke til mål igjen. 

Bamseløypa (680 meter)

Løypa er 680 meter lang, og er anbefalt for barn fra ca. 5-6 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, videre i kupert terreng på tvers av Gratishaugen og gjennom en skarp sving før løypa går slakt nedover mot stadion og mål. 

Elgløypa (2,1 km)

Løypa er 2,1 km lang, og er anbefalt for barn fra ca. 7 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, bak VM-knollen og ut til Midstubakken. Her vender løype og går tilbake mot stadion. Ved VM-knollen tar løypen av mot høyre og den fortsetter videre opp i Kapellskogen hvor det også finnes en drikkestasjon. Ettter drikkestasjonen venter nedoverbakker og flate partier på vei tilbake til mål. 

– I år blir det ekstra stas! Barnas Holmenkolldag har en spesiell plass i norsk skihistorie. Vi gleder oss til å slå på stortromma i nasjonalanlegget, sier Skiforeningens Helge Bredeli Kranck.

Prominente gjester har holdt av dagen: Statsminister Jonas Gahr Støre, Oslo-ordfører Marianne Borgen og Hans Majestets Kongens Garde er blant gjestene som har meldt sin ankomst.

• Når: 12. februar
• Løyper: Velg mellom fire ulike løyper
• Premier: Alle deltagere på Barnas Holmenkolldag får en skilue, laget spesielt til jubileumsåret. Og selvsagt en fin medalje 

Les også: Ofte stilte spørsmål

Medlemspris

  • Skiforeningens medlemmer: 315 kr (30 prosent rabatt). Allerede medlem? Her finner du rabattkoden din.
  • Deltakere på Barnas Skiskole: 338 kr (25% rabatt)
  • OBOS-medlemmer: 338 kr (25% rabatt)
  • Ordinær pris: 450 kr

Jubileumsår: Alle deltagere på Barnas Holmenkolldag får en skilue, laget spesielt til jubileumsåret. Og selvsagt en fin medalje. 

skiforeningenlogo

Bli medlem av Skiforeningen

... og få 30 prosent avslag ved påmelding til Barnas Holmenkolldag
Bli medlem

Samarbeidspartnere