Barn/ ungdom (0-25 år)

Medlemskap barn og ungdom (0-25 år)

Dette er medlemskapet for barn og ungdom mellom 0 - 25 år. Barnet får alle fordelene som alle andre medlemmer, men til en redusert pris. Forutsetter at medlemmet er mellom 0 og 25 år.

Som medlem bidrar du til milevis med løyper og sykkelstier i verdensklasse, til at Markaskiltene viser vei og til at markastuene holdes åpne. Du bidrar også til at Skiforeningen kan ha oppdatert kart- og føremelding digitalt og til at vi kan tilby gratis utlånsutstyr på alle våre aktiviteter.

Som takk tilbyr vi deg rabatt på våre kurs og arrangementer, gratis inngang på Skimuseet og en rekke medlemsgoder fra våre samarbeidspartnere. Som medlem i Skiforeningen får du blant annet medlemsrabatt på Barnas Holmenkolldag. Bli med da vel.

Meld deg inn i dag og du er medlem frem til 31.08.2020

Les mer om dine medlemsfordeler

Pris:

Ordinær pris NOK 360,-