Seniormedlemskap (Over 67 år)

Skiforeningen medlemskap senior

Meld deg inn nå, og du er medlem helt til september 2021

Som medlem bidrar du til at Skiforeningen kan tilby gode skispor og rike friluftsmuligheter i Marka - Norges mest populære turområde.

Om medlemskap

Som seniormedlem i Skiforeningen har du alle fordelene som alle andre medlemmer men til en lavere pris. Forutsetter at du har fylt 67 år. Til seniormedlemskap kan du også knytte husstandsmedlemmer ektefelle eller samboer eller barnebarn. Meld deg inn nå og du er medlem helt til 31.08.2021.

Medlemsfordeler

Medlemskapet gir en rekke fordeler - som daglig oppdatert føremelding, egne priser på Skiforeningens hytter, skibussen, Barnas Holmenkolldag, Barnas skiskole, langrennskurs og Holmenkollmarsjen. Du får også gratis inngang på skimuseet og hopptårnet i Holmenkollen.

Bli med på tirsdagtur

Tirsdagturene er av varierende vanskelighetsgrad, og er åpne for alle medlemmer i Skiforeningen fra 60 år og oppover.

Les mer om dine medlemsfordeler

Pris:

Ordinær pris NOK 420,-