Livsvarig medlem

Bli livsvarig medlem

Som livsvarig medlem i Skiforeningen betaler du en engangssum som tilsvarer 20 ganger årskontingent.

Medlemskapet er en populær gave til dåp og konfirmasjon. Ønsker du å gi en gave kan du sende oss en mail på medlem@skiforeningen.no

Som medlem bidrar du til milevis med løyper og sykkelstier i verdensklasse, til at Markaskiltene viser vei og til at markastuene holdes åpne. Du bidrar også til at Skiforeningen kan ha oppdatert kart- og føremelding digitalt og til at vi kan tilby gratis utlånsutstyr på alle våre aktiviteter.

Som takk tilbyr vi deg rabatt på våre kurs og arrangementer, gratis inngang på Skimuseet og en rekke medlemsgoder fra våre samarbeidspartnere. Som medlem i Skiforeningen får du blant annet medlemsrabatt på Barnas Holmenkolldag. Bli med da vel.

Les mer om gavemedlemskap her

Pris:

Ordinær pris NOK 13600,-