Husstand/ barn

Er en i husstanden allerede medlem og dere ønsker å melde inn et barn? Da er dette medlemskapet for dere. Som husstandsmedlem i Skiforeningen har du alle fordelene som alle andre medlemmer, men du mottar ikke medlemsbladet Snø & Ski.

Nå kan du også som seniormedlem i Skiforeningen melde inn barnebarn som husstandsmedlemmer knyttet til deg.

En tur i Marka gjør underverker for kropp og sjel. Som medlem i Skiforeningen bidrar du til over 2200 kilometer med løyper i verdensklasse.

Du bidrar til at sykkelstier tilrettelegges, at Markastuene holder åpent og at mer enn 3000 løypeskilt og 800 sykkelskilt kan vise vei. Vil du bidra til flere gode Markaopplevelser? Bli medlem!

Som medlem i Skiforeningen får du også medlemsrabatt på Barnas Holmenkolldag. Bli med da vel.

Meld deg inn i dag og du er medlem frem til 31.08.2020

Les mer om dine medlemsfordeler

Pris:

Ordinær pris NOK 260,-