Verv medlemmer

Vi trenger hjelp fra deg til å verve nye medlemmer til Skiforeningen!

Foto: Håkon Harris

Mange av våre medlemmer gjør en uvurderlig jobb og verver nye medlemmer til Skiforeningen. Men vi trenger vervehjelp fra fler! Verver du medlemmer til Skiforeningen kan du vinne gavekort fra våre samarbeidspartnere. Skiforeningen setter stor pris på at nettopp du ønsker å hjelpe. Et medlemskap hos oss muliggjør at vi kan legge forholdene enda bedre til rette for alle brukerne av Marka!

Vervepremien sendes ut når medlemmet har betalt kontingenten sin.

Betingelser for medlemsverving:
Den som verver må være 16 år eller eldre i verveøyeblikket.
Det er ikke tillat med vervinger av nye medlemmer innad i samme husstand.

Vervekonkurranse november 2017

Det medlemmet som verver flest nye medlemmer mellom 22. november og 28. november vinner to flybilletter fra SWISS. Flybillettene må bestilles og benyttes innen 31.12.2017. Du verver medlemmer ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Alle som verver nye medlemmer i denne perioden vinner et gavekort fra G-Sport.

Vinneren kåres onsdag 29. november!

Vi gir ulikt antall poeng for hvilken type medlemsskap du verver til. Her ser du hvor mange poeng våre medlemskap gir deg:

Hovedmedlemsskap: 6 poeng, Familiemedlemsskap: 9 poeng, Husstand: 2 poeng, Ungdom/Senior: 3 poeng

Takk for innsatsen og lykke til!

Informasjon om nytt medlem.