Medlemsfordeler

Her finner du oversikten over våre gode fordeler til deg som medlem.

Sportsutstyr:

15% rabatt på ordinære varer i fysisk butikk. 10% rabatt på skipakker. Rabatten gjelder ikke allerede nedsatte varer, elektronikk, el-sykler, Head racing-sortiment, våpen og ammunisjon.

15% rabatt på ordinære varer i fysisk butikk. 10% rabatt på skipakker.

Rabattene gjelder ikke allerede nedsatte varer, elektronikk, el-sykler, HEAD racing-sortiment, våpen og ammunisjon.

Aktiviteter og overnatting:

10 % rabatt ved overnatting på Geilolia Hyttetun
Book overnatting her!

20% rabatt på dags- eller flerdagskort i Torsby Skitunnel & Sportcenter.

20% rabatt på overnatting på Valbergsängen Sporthotel.

Rabatt på årskort årskort til kr 2290 (veil 2990,-) for voksne og 1290 (veil 1990,-) kr for de over 65 år

Overnatting bookes ved å ringe +4656013630

100 kr rabatt på Zipline i Holmenkollen for Skiforeningens medlemmer. Bruk rabattkode "SKIFORENINGENHØST2018"

Publikasjoner:

Rabatt på boken, den kan bestilles til medlemspris her.

Andre fordeler:

12% rabatt på container til fastpris, 10m3 eller 20m3, blandet avfall. Leie inntil 4 dager (utsett dag 1, henting dag 4).

12% rabatt på henting av SmartBag avfallssekker.

Benytt rabattkode i nettbutikk: SKIF

Bestill her

Medlemmer i Skiforeningen får 10% på overnatting og halvpensjonspakke (rom og middag). Ekstratilbud uke 8: 20% i vinterferien

Se http://www.kleivstua.no/ og oppgi Skiforeningen ved bestilling.

Fra Skiforeningen:

Som medlem i Skiforeningen får du en rekke rabatter på våre aktiviteter, kurs og turer. Du får blant annet: