Medlem

Støtt Skiforeningen

Vil du støtte oss på andre måter enn gjennom ordinært medlemskap? Få bedriften din med som bedriftsvenn eller støtt oss gjennom Grasrotandelen når du tipper. Det er også mulig å gi en pengegave til oss.

Nå kan din bedrift bli venn med Skiforeningen. Som bedriftsvenn støtter din organisasjon vårt arbeid i Marka, viser samfunnsansvar og legger til rette for en aktiv livsstil for blant andre ansatte.

Bli bedriftsvenn

 

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Skiforeningen. 

HUSK: For å finne Skiforeningen i registeret må dere søk etter Foreningen til Ski-idrettens Fremme. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).

Slik går du frem

Pengegave til Skiforeningen

Du kan også gi en pengegave til Skiforeningen og få skattefradrag for dette. Her er retningslinjene fra Skatteetaten for slike gaver . For å oppfylle kravene til skattefradrag må gaven utgjøre til sammen minst 500 kr, maks 12000 pr år. Fradrag kan gis til både næringsdrivende og privatpersoner. 

Ønsker du å gi en slik gave kan du benytte konto 5005 06 23421, husk å merke innbetalingen med personnummer/org.nummer.

Samarbeidspartnere