Meld inn din bedrift

Sammen om en aktiv bedrift 

Med bedriftsmedlemskap støtter din organisasjon Skiforeningen sitt arbeid i Marka, viser samfunnsansvar og legger til rette for en aktiv livsstil for dine ansatte.

Som medlem bidrar dere til milevis med løyper og sykkelstier i verdensklasse, til at markaskiltene viser vei og til at markastuene holdes åpne. Du bidrar også til at Skiforeningen kan ha oppdatert kart- og føremelding digitalt og til at vi kan tilby gratis utlånsutstyr på alle våre aktiviteter.

Investering i ansatte

Bedrifter kan spare mye på å investere i ansattes helse. Dårlig psykisk helse og for lite fysisk trening har større innvirkning på produktiviteten i en bedrift enn annen helserisiko. Økt velvære gjennom tiltak som kan bidra til bedre helse, sunnere livsstil og et bedre arbeidsmiljø, kan øke produktivitet og inntjening for bedriften (nhi.no). Vi vet at en time eller en dag ute i Marka gir våre medlemmer akkurat det påfyllet av energi de trenger i en travel hverdag. Vi kaller det Marka-effekten, og den kommer helt uten resept!

I tillegg til at et bedriftsmedlemskap er et bra helsefremmende tiltak for bedriften, vil dere få følgende fordeler:

  • Viser samfunnsansvar

I tillegg til å lage skispor i verdensklasse og jobbe for markavern er Skiforeningen aktiv med inkluderingsprosjekter. Blant annet jobber Skiforeningen for å gjøre barn og familier trygge og glade i naturen gjennom prosjektet Friluftsglede. Tilbudet er spesielt utviklet for skoleklasser og familier og arrangeres hele året.

  • Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø

Som bedriftsmedlem vil dere få veldig gode priser på våre kurs. Ta kontakt og vi skreddersyr en plan for din bedrift. Hva med en felles skitur til Skiforeningen sin markastue på Løvlia? 

Les mer om våre langrennskurs for bedrifter her. 

  • Gode priser på leie av lokaler i Holmenkollen

Som bedriftsmedlem får dere medlemsrabatt på leie av lokaler til egne bedriftsarrangementer i Holmenkollen. Hva med å ha neste kundemiddag på toppen av hopptårnet eller i Skiforeningen sin lavo? 

  • Ta med samarbeidspartnere på Skimuseet i Holmenkollen

Alle ansatte får gjennom sitt medlemskap gratis inngang på Skimuseet og hopptårnet i Holmenkollen. I tillegg vil dere med bedriftsmedlemskap få gratis inngangsbilletter slik at dere kan ta med kunder eller samarbeidspartnere. Antall ingangsbilletter dere mottar vil variere etter antall ansatte i bedriften. 

  • Bli en attraktiv arbeidsgiver

Vis fremtidige jobbsøkere at din bedrift har fokus på helsefremmende tiltak for sine ansatte. Et medlemskap i Skiforeningen kan være en attraktiv gode for dine ansatte.  

Priser

Ved et bedriftsmedlemskap vil hver enkelt ansatt få et personlig medlemskap og medlemsnummer. Prisen er tilsvarende hovedmedlemskap per ansatt. Unntak gjelder ansatte under 26 år eller over 67 år, da egne priser gjelder for disse aldersgruppene. Ansatte mottar medlemsfordeler på lik linje som alle medlemmer i Skiforeningen. I tillegg vil man som bedrift kunne benytte seg av bedriftsfordelene nevnt i teksten over. 

Medlemskort blir sendt til hver enkelt medlem per mail. Bedriften mottar et gavebevis som kan benyttes ved utlevering av bedriftsmedlemskap til ansatte. 

Bedriften mottar samlet faktura. Meld dere inn i dag og dere er medlem frem til 31.08.2020 

GAVEBEVIS TIL ANSATTE

 

 

Ønsker din bedrift å bli medlem? Ta kontakt med medlem@skiforeningen.no

Det snør ikke spor

Som medlem i Skiforeningen bidrar du til at løypebasene kan lage 2200 kilometer med løyper i verdensklasse og sette opp over 3800 skilt som viser vei. For å kunne fortsette å legge til rette for opplevelser i Marka sommer og vinter, trenger vi deg som medlem. Takk for at du bidrar. 

Samarbeidspartnere