Stemning i Marka med vinterbilde

Velkommen til et nytt medlemsår

Foto: Magnus Nyløkken

Nå går vi mot et nytt medlemsår

Nå sender vi ut medlemskontingenten. Vi håper du fornyer medlemskapet i Skiforeningen!

Har du ikke mottatt faktura i din nettbank eller har spørsmål om ditt medlemskap? Vi svarer gledelig på dine spørsmål. Send en e-post til post@skiforeningen.no.

Kontingenten går direkte til vårt arbeid med å skape gode opplevelser i Marka. Støtten fra deg betyr at vi kan skape skiløyper i verdensklasse, og gi deg gode Marka-opplevelser året rundt.

• Hundrevis av mil med løyper prepareres hver vinter
• Markastuene våre holder åpent hele året
• Skiforeningen viser vei med tusenvis av markaskilt
• Om sommeren jobber løypebasene med å tilrettelegge for sykkeltraseer og trillestiler
• En viktig rolle for å skape ski- og friluftsglede for kommende generasjoner
• Markabussen kjører året rundt

Er du ikke medlem og ønsker du å melde deg inn i Skiforeningen? Da kan du lese mer om våre medlemskap og melde deg inn her

I år har vi satt medlemsrekord. Vi kan se tilbake på en fantastisk skisesong med flotte forhold og rekordmange mennesker i skiløypene. Vi håper å se like mye av denne skigleden i vintrene som kommer! For i en verden i endring, er Marka like fin som den alltid har vært.

Tusen takk for at du er medlem.

Vi sees i Marka!

Les også: