Stemning i Marka med vinterbilde

Velkommen til et nytt medlemsår

Foto: Christian Haukeli,

Velkommen til et nytt medlemsår

Nå sender Skiforeningen ut medlemskontingenten for kommende sesong. Takk for at du fornyer medlemskapet og blir med oss videre.

Har du ikke mottatt faktura i din nettbank eller har spørsmål om ditt medlemskap? Vi svarer gledelig på dine spørsmål. Send en e-post til medlem@skiforeningen.no.

Ønsker du å melde deg inn i Skiforeningen? Da kan du lese mer om våre medlemskap og melde deg inn her

Sammen setter vi spor

Medlemskontingenten går direkte tilbake til Skiforeningens arbeid med å legge til rette for gode opplevelser i Marka. Støtten fra våre medlemmer betyr at Skiforeningen kan skape skiglede og tilby hundrevis av mil med flotte skiløyper. Vi kan se tilbake på en fantastisk skisesong med flotte forhold og rekordmange mennesker i skiløypene. Skiforeningen håper å se like mye av denne skigleden også i vintrene som kommer. I en verden i stadig endring, er den gode opplevelsen vi får i Marka konstant.

I tillegg til å lage skiløyper i verdensklasse bidrar Skiforeningen til et allsidig friluftsliv sommer som vinter. Markastuene våre holder åpent hele året og er flotte møteplasser for store og små. Skiforeningen har også ansvar for merking av sykkeltraseer og trillestier. Uansett om du vil sykle, gå eller løpe har du iMarka-appen og Turplanleggeren tilgjengelig for å vise deg vei.

Les også:

En fantastisk skisesong 2020/ 21