Medlemskortet som app

Last ned medlemskortet til din mobil

Undersøkelser viser at over 90 prosent av oss har mobilen innenfor en armlengdes avstand. Skiforeningen ønsker at alle medlemmer skal kunne ta frem sitt medlemskort når de trenger det.

Kanskje når du skal bestille skikurs eller melde deg på Holmenkollmarsjen, eller når du står i en av våre samarbeidspartneres butikker og trenger medlemskortet for å bruke medlemsfordelene.

LAST NED TIL IPHONE HER

LAST NED TIL ANDROID HER

Dette er Skiforeningens medlemsapp:

• Digitalt medlemskort
  • Nyheter

- "Mobil først"-tankegangen har vært i fokus i mange år, men det dreier seg egentlig om å være tilstede der brukeren er når tjenesten skal benyttes. Skiforeningen tilbyr et medlemskap der medlemmene har tilgang til aktiviteter og tjenester ute i det fri, samt rabatterte varer via partnere. Da er det viktig å være tilstede på en plattform der brukerne er, sier Christoffer Bølum, Head of Mobile i Norse Digital.

LES MER: Sjekk dine medlemsfordeler her!