Medlemsfordeler

Drøm deg bort på Skiforeningens markastuer

Som medlem i Skiforeningen får du medlemspris på overnatting på Kikut og Løvlia.

Både Kikut og Løvlia holder åpent for overnatting syv dager i uken.

Vår populære stue i Nordmarka syd ligger rett ved Bjørnsjøen. Du kan komme deg til Kikut både på ski, på sykkel og til fots. Fra både Sognsvann og Frognerseteren er avstanden rundt 17 kilometer. Fra Sørkedalen er det cirka 11 kilometer, og fra Maridalen rundt 16 kilometer. Vår, sommer og høst er det mulig å leie kano på Kikut og nyte noen timer på vakre Bjørnsjøen.

Løvlia ligger 563 meter over havet på Krokskogen. Her venter vertskapet Anne-Gro Holm og Tore Gjendemsjø med oppredde senger, god mat og fyr på peisen. De overtok driften høsten 2019. Løvlia er et knutepunkt for turgåere, syklister og skiløpere på Krokskogen, og et populært turmål hele året. Det er flere vann i nærheten, blant annet Gråbergjtjern og Nibbitjern.

Medlemmer av Skiforeningen får rabatt på overnatting på både Kikut og Løvlia. Man må booke overnatting på forhånd.